Q&A om QECKontakt Gaia Prem hvis du har spørgsmål som du ikke fik besvaret herunder. 
Besked/sms 41282804
Eller Email HER 


Hvordan adskiller QEC sig fra f.eks psykoterapi?  
Almindelig rådgivning og coaching arbejder kun med det bevidste sind. QEC arbejder med det underbevidste sind.


Hvilken slags problemer kan QEC hjælpe med?
QEC indeholder potentialet til at kunne helbrede både kriser, traumer og misbrug permanent.
Du kan stort set skabe forandring på hvad som helst du ønsker i dit liv. Sundhedsproblemer, mentale sundhedsudfordringer, selvværdsproblemer, økonomiske problemer, forholdsproblemer og situationer, der involverer sorg og tab.
Enhver omstændighed kan forbedres ved at ændre din tankegang.


Er jeg nødt til at tro på QEC for det at arbejde?
Absolut ikke.
Denne proces forbigår det bevidste sind. Derfor er det faktisk irrelevant hvad du tror.
Muskel test (kinesiologi) kan hjælpe med at bekræfte, at de nye sætninger er blevet installeret.
Men det bedste bevis på succes er når du begynder at opleve, at dine nye positive valg er blevet til virkelighed i dit liv.


Indebærer QEC det hypnose eller en ændret bevidsthedstilstand?
Nej, du forbliver helt bevidst og i fuld kontrol gennem hele processen.  Vi kan til enhver tid stoppe op og snakke lidt sammen, eller du kan tage dig en lille pause, alt efter hvad vi har tid til.Du siger QEC er umiddelbart effektiv og permanent. Hvordan kan en livslang vane simpelthen forsvinde med det samme?
Vores verden kan synes at arbejde på en forudsigelig, mekanistisk måde, men når du kommer ned til de grundlæggende byggesten af alt stof på subatomare niveau, så er alt ren energi i en konstant tilstand af potentiale. Vi skaber vores virkelighed ved konstant at kommunikere med dette kvantefelt gennem vores tanker og følelser.
Tanker er elektriske impulser, følelser er magnetiske.
Principperne i kvantefysik viser, at den elektromagnetiske indflydelse af sindet på vores virkelighed er kraftfuld og umiddelbar.  
For at ændre vores oplevelse og virkelighed, er vi nødt til at ændre vores tænkning.


Hvordan kontrollerer du, at overbevisninger er installeret?
I QEC kan vi om ønsket bruge en særlig type kinesiologi (muskeltest), til at få adgang til det underbevidste sind og kontrollere at installationen af intentioner har fundet sted.
Mødes vi på Zoom kan vi vælge at bruge en særlig version af denne kinesologi når vi er kommet godt i gang.

 

Er der aldersbegrænsning for QEC?
QEC kan inogle tilfælde godt starte i grundskolen alderen. Der er ingen øvre aldersgrænse.Jeg har ikke nogen "problemer" som sådan, men jeg føler, at jeg ikke når mit fulde potentiale i mit kreative arbejde. Kan QEC hjælpe?
Absolut. QEC er ideel til at udvide din kreativitet og fjerne eventuelle kreative blokke.Jeg har nogle alvorlige sundhedsproblemer og har prøvet alt. Kan QEC forbedre mit helbred?
Ja. I så fald vil første session være en slags evaluerings session for at drøfte, hvad der er i svingninger. Herefter går vi videre til QEC.
Jeg finder QEC er i stand til at hjælpe i næsten enhver situation.

 


Har QEC nogen negative bivirkninger eller farer?
QEC er helt sikkert og trygt at bruge.
Bivirkninger kan i meget sjældne tilfælde opstå, f.eks i form af feber eller lignende.
Sker det for dig, så vil jeg opfordre dig til at velkomme fænomenet som et tegn på, at processen arbejder på et dybt plan.
Kan QEC også bruges til at skabe for fremtiden?
Ja. Med QEC anvender vi fokuseret hensigt på fremtidige mål og drømme og vi kan installere disse nye sætninger i det underbevidste sind.
På denne måde tiltrækker dette skift i dit energifelt præcis det, du ønsker, gennem "Lov om tiltrækning".Hvad er "Loven om tiltrækning"?
Vi tiltrækker magnetisk det til os, der matcher vores egen vibration.
For eksempel, hvis du regelmæssigt er i en tilstand af offerrollen, føler fortvivlelse og depression, vil Universal Energy Field tilpasse sig nøjagtigt til dit indre energifelt.
Det betyder, at du vil tiltrække flere oplevelser, der matcher din vibration af fortvivlelse og depression.
For at nemmere kan tiltrække det som du ønsker, kan du med fordel   ændre dit indre energifelt. Dette er arbejdet i QEC.Hvor længe varer en session med QEC, og hvad foretager vi os?
En enkelt QEC-session tager normalt 90 minutter.
I en session kigger vi på hvad du måtte have af ønsker om forandringer, og går så meget i dybden som muligt. Vi finder frem til sætningerne med de nye positive overbevisninger og valg, som du gerne vil have installeret.  Vi kan således installere op til 12 nye sætninger i en session, såfremt tiden tillader det.Hvor længe stækker et typisk forløb af QEC sig henover?
Du skal typisk regne med 6-8 sessioner, gerne fordelt med ugentlige intervaller.
Men dette vil naturligvis variere alt efter de tilstande, problemstillinger og ønsker du gerne vil arbejde med.
Nogle gange kan en enkelt session måske klare alt, hvad der er nødvendigt, men det er sjældnere.
Du kan godt få QEC sessions enkeltvis, men booker du 4 sessions som pakke opnår du en ganske pæn rabat.Findes der bøger, videoer eller andet materiale jeg kan bruge for at vide mere?  
Se Dr. Melanie Salmons korte forklaring på QEC HER
Du finder udvidede forklaringer og mange flere videoer med Dr. Melanie Salmon’s inde på hendes Youtube kanal.
Derudover har hun netop udgivet en bog; ”There has to be another way”.

Dr. Gabor Mate har mange spændende videoer og interviews på Youtube.

Derudover vil jeg foreslå Bruce Lipton's "The Biology of Belief", som kan findes i de fleste boghandlere og er oversat til flere sprog.
Andre gode bøger med relaterede emner er "Breaking the Habit of Being Yourself" af Joe Dispenza,  og "Power Up Your Brain" af David Perlmutter.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.

Del siden